+38 067-9015873
Пн-Сб 09:00-19:00
Вс Вихідний

Універсальний клей Kreul для страз, мозаїки в олівці (KR-49600)

Виробник: Kreul
Модель: Универсальный клей Kreul для страз, мозаики в карандаше
118.00грн.

  • Наявність: Немає, можна замовити



Прозорий на водній основі клей у олівці із зручним пластиковим аплікатором. Призначений для акуратного та міцного приклеювання страз, мозаїки, напівдорогоцінного каміння, глітера, гіпсових фігурок та інших дрібних прикрас на папір, картон, пінопласт, дерево, пластик, скло, теракот, кераміку, камінь та тканину (бавовна та змішані тканини не більше ніж з 20% синтетики).

Спосіб застосування: Стрази та каміння приклеювати на густий шар клею. Висихаючи, клей стає прозорим. За допомогою клею для страз можна створити ефектний об'ємний металевий контур на поверхні, у тому числі тканини. Для цього нанесіть клеєм для страз, як контуром, малюнок. Як тільки клей підсохне і стане прозорим, але трохи липким, покладіть на малюнок фольгу і потріть рукою, зніміть підкладку фольги. Готові прикрашені стразами текстильні вироби прати при t 30 ° C у пральному мішку. Клей для страз необхідно берегти від спеки та морозу.

Об'єм: 25 мл.

Виробник: Kreul (Німеччина)

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Універсальний клей Kreul для страз, мозаїки в олівці (KR-49600), Универсальный клей Kreul для страз, мозаики в карандаше, Клеи разного назначения