+38 067-9015873
Пн-Сб 09:00-19:00
Вс Вихідний

Двокомпонентна епоксидна суперглянцева прозора глазур Pebeo GEDEO 300мл (P-766334)

Виробник: Pebeo
Модель: Двухкомпонентная эпоксидная глазурь
1056.00грн.

  • Наявність: Чекатиму 3-5 днів



Двокомпонентна епоксидна глазур Pebeo Gedeo чудово імітує скло. Використовується для створення виливків форм, багатошарових покриттів, прикрас, для декорування різних поверхонь, підносів, для реставрації тріщин. Її можна наносити на скло, фаянс, метал, силікон, фарбоване дерево, пластик. Висока прозорість, не жовтіє, легко готується, міцна. Не має запаху.


Зверніть особливу увагу: епоксидна смола має особливість приймати глянець або матовість залежно від форми заливки. Для легкого вилучення виробу із заливальної форми можна використовувати вазелін, але він дає матовий ефект глазурі. Глянцевий ефект глазурі залежить від складу, з якого виготовлена ​​сама заливальна форма.


Інструкція із застосування:


в чистий сухий контейнер розмістити спочатку 1 порцію Hardener B, потім 2 порції Resin A (заливати в чисті сухі ємності).

Добре змішати два компоненти по всьому об'єму контейнера (неповне змішування не гарантує затвердіння, занадто швидке змішування призведе до появи бульбашок повітря).

Вилийте суміш у підготовлену форму. Глибина заливальної форми повинна перевищувати 5 см, оскільки понад цього обсягу глазур не твердне.

Виймати масу із форми можна через 12 годин. Повне затвердіння – 24 години. Для прискорення процесу висихання форму можна помістити у тепле місце. Якщо ви бажаєте отримати зліпки, які залишаються м'якими, то дотримуйтесь пропорцій 1:1.

Для отримання лакового покриття готову масу слід повільно лити на поверхню, що покривається. Покривати можна практично будь-які основи (крім тих, що сильно вбирають).

У глазур можна втручати все, що не змінює її склад: глітери, скло, пігменти, комахи і т.д. При заливанні свіжих рослин перед заливкою покрийте їх лаком.

Поради щодо застосування: для визначення точної кількості кожного з компонентів, які будуть використовуватися, є два способи.


Можна заповнити форму водою і вилити в мірну ємність для змішування.

Або, якщо площа для заливки більша (наприклад дно підносу), то об'єм глазурі можна обчислити так: периметр помножити на 0.2 (при відмірюванні компонентів для зручності округліть результат у велику сторону). Одну третину від обсягу, що вийшов, повинен займати затверджувач, решту - склоподібна глазур.

Запобіжні заходи: уникати потрапляння на шкіру та проковтування. Викликає опіки. Не виливати у водостічні канави. Зберігати у недоступному для дітей місці. У разі попадання в очі – негайно промийте великою кількістю води та зверніться до лікаря. Працювати у захисному одязі, рукавичках, окулярах/масці. При проковтуванні негайно зверніться до лікаря та покажіть упаковку або етикетку. Зберігання: 6 місяців у закритій посудині при температурі +25 °C. Залишки глазурі на робочих інструментах обережно видаліть сухою серветкою, а самі інструменти промити мильною водою.


Вміст: 100 мл епоксидної смоли (Resin A), 50 мл затверджувача (Hardener B), пара одноразових рукавичок, дві мірні пластмасові стаканчики з довгими ручками, дві дерев'яні палички.


Виробник: Pebeo

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
Рекомендовані товари

Двокомпонентна епоксидна суперглянцева прозора глазур Pebeo GEDEO 300мл (P-766334), Двухкомпонентная эпоксидная глазурь, Материалы для лепки